Pedros Gyros
Itt többször megfordultunk már.
Semmi extra, az étel jó, hamar elkészül.
Nem is az étel miatt írnék ide.
Sajnos sok olyan "vendéglátós" tapasztalatban részesültem már, hogy a nem hozzáértő tulaj nyit egy üzletet és kezd bele dilettáns módon. Ebből persze az következik, hogy az illető belátja, hogy nem ért hozzá és képzi magát, ez az 5% pl. Pedros. A tulaj képzi magát, jelenleg is szakács iskolába jár (pedig "csak" egy gyros-os, hamburgeres) és látszik az igyekezet. Beszélgetésünkkor el ismerte, hogy nem ért ahhoz amit csinál de tanul benne, ettől válik számomra intelligenssé az ember, mert beismeri a hiányosságát. Ez az a hely amiből az igyekvés és a tanulás által bármi lehet.
Aztán van a maradék 95% . Az ostoba hozzá nem értők akik a hiányosságukat pénzzel és arroganciával kompenzálják, sajnos sok ilyen van. Általában ezek az üzletek 1 éven belül bezárnak, vagy maradnak pénzmosodának.